donderdag 21 november 2019 20:33
Gepubliceerd in Nieuws

Paul Verhaegh te gast in Horst

Op dinsdag 26 november is FC Twente-voetballer en drievoudig international Paul Verhaegh (36) te gast bij onze scheidsrechtersvereniging. De zoon van Jeu wordt geïnterviewd door Stan Verhaag over de Bundesliga, zijn terugkeer naar Nederland (FC Twente) én zijn ervaringen met scheidsrechters. Het is tevens de slotavond van onze spelregelcompetitie!

Paul Verhaegh begon zijn carrière bij SV Kronenberg, maar werd al snel gescout door VVV en later PSV. Zijn debuut in het betaald voetbal maakte hij voor AGOVV, zijn debuut in de Eredivisie voor FC Den Bosch. Hij beleefde succesvolle jaren bij Vitesse en koos in 2010 voor een avontuur bij FC Augsburg, waarmee hij promoveerde naar de Bundesliga. Verhaegh deed het daar zo goed dat Louis van Gaal hem bij Oranje haalde voor het WK 2014, waar de Kronenberger de cruciale achtste finale speelde tegen Mexico. In 2017 tekende hij een contract bij Vfl Wolfsburg; aan het begin van het huidige seizoen stapte hij over naar FC Twente, dat zich moeiteloos staande houdt in de Eredivisie.

Op 26 november gaat Kronenberger Paul Verhaegh in gesprek met Venraynaar Stan Verhaag, gespreksleider én scheidsrechter in de eerste klasse KNVB. Wie is de allerbeste speler tegen wie Paul Verhaegh het als rechtsback heeft opgenomen? Hoe is Louis van Gaal in het echt? Wat is het verschil tussen Eredivisie en Bundesliga? Wat maakt een scheidsrechter tot een goede scheidsrechter? Is de VAR een vloek of een zegen?

Alle belangstellenden zijn van harte welkom. Natuurlijk krijgt men de kans om vragen te stellen! De bijeenkomst vindt plaats in Trefhove. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur op dinsdag 26 november.

© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray