vrijdag 02 juli 2021 19:34
Gepubliceerd in Nieuws

Clubspelregelkampioenschap COVS Horst-Venray 2021

Clubspelregelkampioenschap COVS Horst-Venray

Als gevolg van de COVID-19 maatregelen hebben wij het schema en reglement van ons clubspelregelkampioenschap aangepast. Daarnaast vinden er enkele wijzigingen plaats omdat Jan Tielen (met gemotiveerde redenen) besloten heeft te stoppen met zijn medewerking en de organisatie van dit kampioenschap.

Het Reglement Clubspelregelkampioenschap COVS Horst-Venray e.o. 2021

In principe bestaat elke eerste donderdag van de maand, na de training, tussen 21.00 en 22.00 uur de gelegenheid tot het deelnemen aan de spelregeltoets veldvoetbal. Zijn er in een bepaalde maand andere clubactiviteiten dan kan daar ook een toets worden gehouden (jaarvergadering en slotavond). Direct na de toets worden de juiste antwoorden gegeven en eventueel een korte uitleg.

De datum van elke spelregeltoets wordt vermeld in “Trefhove” en via de website van COVS Horst/Venray. Er worden dit jaar nog 6 toetsen gehouden.

Voor iedere toets die gemaakt wordt op de juiste datum in “Trefhove” en voor 24.00 uur in de daarvoor bestemde brievenbus is gedeponeerd worden 10 extra bonuspunten toegevoegd.

Deelname aan de afsluitende/spelregelavond levert 50 extra bonuspunten op voor het Clubspelregelkampioenschap.

Men moet aan minimaal 4 toetsen hebben deelgenomen om in aanmerking te komen voor het clubkampioenschap. Per toets kunnen maximaal 50 punten gescoord worden.

De 4 beste toetsen van de deelnemers bepalen de eindstand, uiteraard inclusief de bonuspunten. Alle bonuspunten gehaald in het gehele jaar tellen mee in de eindscore, dus ook de bonuspunten van de (mogelijk) afgevallen testen. Wij vinden het deelnemen zeer belangrijk en willen jullie stimuleren deel te nemen aan dit kampioenschap.

Het is mogelijk om een gemiste toets in te halen, dit moet echter gebeuren voordat de volgende toets plaats vindt. Hiervoor blijven enkele formulieren in “Trefhove” liggen, het antwoordstrookje kan in de daarvoor bestemde bus worden gedeponeerd. Verder is er de mogelijkheid om de toets te maken via de website van COVS Horst-Venray e.o: http://www.covshorstvenray.nl/ Men heeft dan uiteraard geen recht op bonuspunten. Inzenden antwoorden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Behalve de Clubkampioen-Wisselbekers worden ook enkele leuke prijzen beschikbaar gesteld. De nummers 1 t/m 5 zullen in elk geval een prijs ontvangen. Deze prijzen zullen uitsluitend op de afsluitende/spelregelavond worden uitgereikt.

De wisselbeker wordt op de jaarvergadering uitgereikt. Bij gelijke stand beslist het fictief totaal van alle toetsen, is dit mogelijk ook gelijk dan zal op de spelregelavond een beslissing worden verkregen door het stellen van een extra vraag(en).

De leden van de spelregelcommissie en de docenten van de KNVB zijn van deelname uitgesloten.

Bij eventuele onduidelijkheden of geschillen beslist de spelregelcommissie.

De spelregelcommissie:

  • Chrit Joosten
  • Piet Hanen
  • Jack Heldens.

Schema clubspelregelkampioenschap 2021 te Trefhove;

5-8-2021 spelregeltoets 1

2-9-2021  spelregeltoets 2

13-9-2021 spelregeltoets 3 Jaarvergadering

7-10-2021 spelregeltoets 4

4-11-2021 spelregeltoets 5

23-11-2021 slotavond spelregeltoets 6 (50 bonuspunten) prijsuitreiking

© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray