Supper User

juli 20, 2022
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Gloednieuwe nieuwsbrief 20-7-2022

Er is weer een gloednieuwe nieuwsbrief boordevol berichten! Bekijk hem hier.

juli 17, 2022
Gepubliceerd in Evenementenborden
Getagged onder

Evenementenborden

Download PDF
BEHEER EVENEMENTENBORDEN OP DE STELLINGEN IN HORST EN SEVENUM.


Op 1 februari 2016 heeft de Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. het beheer van de evenementenborden overgenomen van de Gemeente Horst aan de Maas.

Hieronder treft u een aantal regelingen en voorwaarden aan die wij hanteren t.w.

 • Opslaglocatie wordt Boomsweg 2, 5962 NB Melderslo.
  Contactadres is Fam.v.d Pasch, Meldersloseweg 134, 5962AA Melderslo.
  Tel.no. 077-3982053
 • Tijdstip brengen en ophalen borden alléén op donderdag tussen 15.00 en 19.00 uur.
 • Brengen van de evenementenborden uiterlijk 3 weken vóór de activiteit.
 •  Ophalen van de evenementenborden binnen 2 weken ná de activiteit.
 • Aanmelden bij voorkeur bij Jeu Verhaegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mobiel 06-15284356 en betaling direct bij aanmelding van de te plaatsen borden.
 • Bij aanmelding vermelden op welke locaties de borden geplaatst dienen te worden.
  Voormalige Gem. Horst: Stationsstraat-Venrayseweg-Vijverlaan-Gasthuisstraat-Crommentuynstraat.
  Voormalige Gem. Sevenum: Horsterweg-Steinhagenstraat-De Steeg-v.Vlattenstraat-Pak.Toverland-Evenemententerrein.
 • Betaling dient te geschieden op NL56 RABO 0128 1815 40 t.n.v. C.O.V.S. HORST-VENRAY onder vermelding van soort activiteit en datum van activiteit.
 • Het te betalen bedrag is € 30,- voor alléén plaatsing in voormalige gemeente Horst of alléén in de voormalige gemeente Sevenum.
 • Indien in de voormalige gemeente Horst en ook in de voormalige gemeente Sevenum borden geplaatst dienen te worden is het tarief € 60,- ongeacht het aantal borden.
 • Bij niet tijdige betaling zullen de borden niet geplaatst worden door de Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o.
 • De Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. is niet de eigenaar van de evenementenborden.
  Derhalve dient de betreffende vereniging/instantie zelf zorg te dragen voor de verzekering van hun evenementenborden tijdens de periode van opslag en plaatsing voor eventuele opslagschade door brand etc. en vernieling door vandalisme en/of beschadiging van stelling en borden vanwege mogelijk aanrijding door verkeersdeelnemers.VERVAARDIGEN VAN NIEUWE BORDEN

De maten waaraan de borden dienen te voldoen zijn: lengte 220 cm - breedte 37 cm - dikte 2 cm
De borden dienen van duurzaam, weerbestendig plaatmateriaal gemaakt te zijn.
Dit materiaal mag niet te licht van gewicht zijn (i.v.m. klapperen in de stellingen) en niet te zwaar van gewicht. (i.v.m. tillen door onze vrijwilligers bij plaatsing en weghalen)
Zorg ervoor dat 10 cm links en rechts van het bord geen belettering staat, omdat dit gedeelte in het profiel van de stelling valt en dus onzichtbaar is. Beide zijden van de borden kunnen beletterd worden.

 


secretariaat Burg. Esserstraat 70 5801 EB VENRAY telefoon 06-34276068
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. internet www.covshorstvenray.nl bank NL56 RABO 0128 1815 40

december 24, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

De nieuwsbrief 24-12-2021

Beste leden,

De nieuwe nieuwsbrief staat online. Je vindt hem hier.

Bestuur Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray'

Nieuwsbrief 3 COVS Horst Venray

Herhalingsles AED

Zoals jullie waarschijnlijk weten, hangt in ons clublokaal Trefhove een AED Defibrillator. Het is een apparaat waarmee je door het toedienen van een elektrische shock het hart van een bewusteloze patiënt kunt laten stoppen met fibrilleren, waardoor het opnieuw in een normaal ritme wordt gebracht. Een AED kan mensenlevens redden. De eerste voorwaarde is dat het juist bediend wordt. Op 5 oktober werd in Trefhove de jaarlijkse herhalingsles AED en reanimatie georganiseerd. Hieraan deden negen van onze leden mee; de kosten waren voor rekening van de vereniging.

COVS heeft nieuwe voorzitter: Johan Suurd

Jubilarissen in 2021

Tijdens onze ALV op 13 september 2021 hebben we weer diverse leden gehuldigd wegens hun langdurig lidmaatschap van en verdiensten voor onze vereniging:

Copyright (C) *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*. All rights reserved.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|LIST:DESCRIPTION|**|END:IF|*

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|**|END:IF|*

Unsubscribe

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

juli 04, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

De nieuwsbrief 4-7-2021

Hallo allemaal,

Hier onze nieuwsbrief van 4-7-2021

juli 02, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

Clubspelregelkampioenschap COVS Horst-Venray 2021

Clubspelregelkampioenschap COVS Horst-Venray

Als gevolg van de COVID-19 maatregelen hebben wij het schema en reglement van ons clubspelregelkampioenschap aangepast. Daarnaast vinden er enkele wijzigingen plaats omdat Jan Tielen (met gemotiveerde redenen) besloten heeft te stoppen met zijn medewerking en de organisatie van dit kampioenschap.

Het Reglement Clubspelregelkampioenschap COVS Horst-Venray e.o. 2021

In principe bestaat elke eerste donderdag van de maand, na de training, tussen 21.00 en 22.00 uur de gelegenheid tot het deelnemen aan de spelregeltoets veldvoetbal. Zijn er in een bepaalde maand andere clubactiviteiten dan kan daar ook een toets worden gehouden (jaarvergadering en slotavond). Direct na de toets worden de juiste antwoorden gegeven en eventueel een korte uitleg.

De datum van elke spelregeltoets wordt vermeld in “Trefhove” en via de website van COVS Horst/Venray. Er worden dit jaar nog 6 toetsen gehouden.

Voor iedere toets die gemaakt wordt op de juiste datum in “Trefhove” en voor 24.00 uur in de daarvoor bestemde brievenbus is gedeponeerd worden 10 extra bonuspunten toegevoegd.

Deelname aan de afsluitende/spelregelavond levert 50 extra bonuspunten op voor het Clubspelregelkampioenschap.

april 26, 2021
Gepubliceerd in Nieuws
Getagged onder

De nieuwsbrief 28-3-2021

Hallo allemaal,

Hier onze nieuwsbrief

april 26, 2021
Gepubliceerd in Nieuwsbrieven
Getagged onder

Nieuwsbrief

 

 

 

 

Nieuwsbrief

Logo

Beste leden en begunstigers,

Ook in 2021 worden we nog steeds geconfronteerd met diverse coronamaatregelen. Daarom willen we als bestuur jullie even bijpraten: wat hebben wij de afgelopen periode allemaal gedaan en wat zijn onze toekomstplannen?

We bleven en blijven trainen!

Vanaf het begin van het seizoen 2020-2021 wordt er weer volop getraind, rekening houdend met de anderhalve meter afstand. Toen op 14 oktober 2020 het maximaal aantal per groep naar vier personen werd gebracht en de kleedlokalen werden gesloten, speelde onze trainer Chris daar uitstekend op in. Zelfs met een groepje van twee personen kon en kan hij uit de voeten. In verband met de avondklok werd zelfs de aanvangstijd aangepast en ook de hevige sneeuwval mocht de pret niet drukken. Vanaf dinsdag 16 maart mag er weer in groepjes van vier worden getraind. Schroom niet om je bij deze fanatieke trainingsgroep aan te sluiten en je conditie en fitheid op peil te houden!

 

Coronacompensatie

Als gevolg van de coronamaatregelen hebben we als vereniging lange tijd geen inkomsten in Trefhove, maar de vaste lasten van ons clublokaal lopen gewoon door. Onze penningmeester probeert via diverse overheidsmaatregelen compensatie aan te vragen. Ook COVS Nederland ondersteunt de verenigingen en heeft besloten om onze contributie voor het vierde kwartaal 2020 en van het eerste kwartaal 2021 niet te incasseren, waarvoor uiteraard onze dank!

Kijk gerust zelf eens regelmatig op de site van COVS Nederland (www.covs.nl) om te zien waar zij en de verenigingen in het land mee bezig zijn.

 
 

Trefhove wordt vaker gebruikt

Mede vanwege de coronacrisis zijn we als bestuur op zoek gegaan naar andere inkomsten. Wat daarbij ook meespeelt, is dat jeu de boulesclub is vertrokken én dat we een prachtige locatie hebben waarvan het zonde is als die vaak leegstaat.

NatuurlijkNancy heeft haar activiteiten verplaatst naar ons clublokaal en omgeving. Han Geurts, wethouder Sport van de gemeente Horst aan de Maas (links op de foto), heeft onze partijen aan elkaar gekoppeld: ‘Als gemeente willen wij graag dat de prachtige accommodaties in de Kasteelse Bossen zo optimaal mogelijk gebruikt worden en ik zie in deze samenwerking een goede match,’ aldus Geurts. Nancy Hendrikx verzorgt hier trainingen, bootcamp en geeft voedingsadviezen. Zij maakt gebruik van onze bestuurskamer en opslagruimte.

Sinds november 2020 worden ook de twee kleedlokalen benut die we zelf niet in gebruik hebben. Ze worden als kantine en omkleedruimte gebruikt door Project Leertuin van de gemeente Horst aan de Maas. De deelnemers aan dit project hebben een afstand tot de arbeidsmarkt en doen bij Project Leertuin arbeidsritme op. Ze zijn dagelijks (voornamelijk in de ochtend) bezig in de Kasteelse bossen en omgeving. Deze lokalen zijn helemaal opgeknapt door Leo Bos.

Intratuin bedankt !

De opslagruimte bij Trefhove is uitgebreid met een door Intratuin geschonken Pipowagen (zie foto), die er na een stevige opknapbeurt weer keurig uitziet. Hartelijk dank aan Intratuin!

 

Verbouwing Trefhove en subsidie

De toiletgroep in Trefhove is aangepast en nu beschikken we over een toilet dat toegankelijk is voor mensen in een rolstoel. Onze dank gaat vooral uit naar Leo Bos, die dit (met ondersteuning van enkele andere leden) heeft weten te bewerkstelligen.

Dankzij deze verbouwing is de uitslag van de ‘toegankelijkheidsscan’ van ons clublokaal verhoogd naar 7,5 (dit is eenscan van de gemeente die op basis van twintig punten de toegankelijkheid van een accommodatie bepaalt).Daarmee zitten we boven de vereiste score van 7 om in aanmerking te komen voor subsidie inzake verduurzaming van gebouwen. Op dit moment wachten we op de definitieve toekenning van een aanzienlijk subsidiebedrag

Jaarvergadering

Onze jaarvergadering 2021 (oorspronkelijk gepland op 22 maart) is vanwege de coronamaatregelen tot nader order uitgesteld.

De bestuursvergaderingen zijn de afgelopen maanden gewoon doorgegaan, zij het dat dit online gebeurt. Hopelijk kan dit snel weer fysiek, want dat overlegt toch een stuk prettiger!

Beveiliging Trefhove

In 2020 vond een inbraakpoging in Trefhove plaats waarbij de alarminstallatie niet is geactiveerd. Ook onze buurverenigingen hebben daar last van gehad.
Omdat Trefhove op een kwetsbare plek ligt, hebben we als bestuur de beveiliging van ons clublokaal nogmaals bekeken. Wat ook meespeelt, is dat meerdere organisaties nu gebruik maken van onze accommodatie en er dagelijks diverse personen in en om Trefhove zijn. Daarom hebben we besloten om naast de alarminstallatie enkele camera’s te plaatsen die gericht zijn op de directe omgeving van Trefhove en de toegangspaden. Bij de toegangspoort gaan we dit aankondigen. Wij hopen dat dit preventief werkt. De beelden worden maximaal drie weken bewaard en daarna door overschrijving automatisch verwijderd. Op grond van de AVG (privacywet) hebben leden uiteraard:

 • Het recht om gegevens, zoals de camerabeelden, in te zien.

 • Het recht om vergeten te worden.

 • Het recht op beperking van de verwerking.

 • Het recht om bezwaar te maken tegen het gebruik van persoonsgegevens.

Spelregelactiviteiten

Het clubspelregelkampioenschap start normaliter op de jaarvergadering. Op welke data en in welke vorm we dit gaan doen, overleggen we nog met Jan Tielen. Op de site van COVS Nederland staat regelmatig een interessante spelregeltoets om je kennis op peil te houden.

De COVS laat overigens weten dat de voor begin april geplande districtsfinales voor de spelregelteams zeer waarschijnlijk moeten worden uitgesteld. 'Ook is het onzeker of de voor eind juni geplande landelijke finale doorgaat. Zodra er iets te zeggen valt over de planning, informeren wij u.'

 

Als het weer los kan….

Zodra het op een veilige en verantwoorde manier mag, willen wij uiteraard een aantal gemiste activiteiten op een of ander manier inhalen Heb jij ideeën? En/of wil je deze mee organiseren? Laat het ons weten!

Scheidsrechterscursus

Er staat bij de KNVB een verenigingsscheidsrechters cursus gepland in Horst (Trefhove) die nog niet geheel gevuld is en van start zal gaan als het qua corona weer mogelijk is. Mocht je mensen kennen die wellicht interesse hebben, schroom dan niet om die alvast over te halen zich aan te melden.

 

Paaswandeling

Op 4 april 2021 is het Eerste Paasdag en organiseren we traditiegetrouw de paaswandeling. Na de afgelasting van het vorig jaar zijn we nu van mening dat we moeten gaan proberen deze toch te organiseren. Uiteraard zal dat dan in aangepaste vorm volgens de geldende maatregelen worden georganiseerd. We houden jullie op de hoogte.

 

Voorraad Trefhove

Op dit moment beschikken we nog over een aantal flessen 1,25 liter Coca-Cola en Coca-Cola Light die over de houdbaarheidsdatum dreigen te gaan. Deze kunnen worden overgenomen voor slechts 1 euro per fles. Neem hiervoor contact op met Jack Heldens; je kunt ze meestal op donderdagavond rond 19.00 uur ophalen..

 • Frikandellen 10 euro per doos (40 stuks)

 • Kroketten 7 euro per doos (28 stuks)

 

In memoriam Hans Hafmans

Na een langdurig ziekbed is op 13 januari 2021 Hans Hafmans overleden, oud-bestuurslid en erelid van Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. Hans is zolang hij kon de wekelijkse clubavond van de vereniging op donderdagavond blijven bezoeken. Meestal arriverend in de late uurtjes (Hans was nooit vroeg, en hij was ook nooit vroeg weg). Menigeen begon zich er dan ook over te verbazen, toen hij vanaf het begin van 2019 helemaal niet meer bij de clubavonden aanwezig was. We werden snel uit de droom geholpen, toen bleek dat Hans vanwege een zware ziekte ook niet meer zou komen. In 2020 was Hans vijftig jaar lid van onze vereniging. We waren van plan om samen met zijn familie te kijken hoe we daar na de coronacrisis op passende wijze aandacht aan zouden kunnen besteden, maar de tijd heeft ons helaas ingehaald.

COVS (Centrale Organisatie voor VoetbalScheidsrechters)
Lid van Scheidsrechtervereniging Horst-Venray en van de COVS sinds 1 april 1970.

1971-1990 Bestuurslid en secretaris Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray
Lid van diverse commissies Scheidsrechtervereniging Horst-Venray
1982 Zilveren Speld COVS
1990 Erelid Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray
2002 Gouden Speld COVS

KNVB
Veldvoetbalscheidsrechter geweest tot in groep 2 (eerste en tweede klasse van de amateurs). Daarna rapporteur, praktijkbegeleider en lid van diverse KNVB-werkcommissies. Wat velen wellicht niet weten, is dat Hans ook vele jaren scheidsrechter zaalvoetbal was.

1992 Zilveren Speld KNVB

Secretaris Scheidsrechtervereniging Horst-Venray
Hans werd onze secretaris toen in 1971 na een bestuurscrisis een geheel nieuw bestuur aantrad. Dit heeft hij 19 jaar gedaan, tot hij rond 1990 naar Maastricht verhuisde (naar later bleek tijdelijk). Kenmerkend voor Hans als secretaris: nauwkeurig, gedegen kennis van statuten en reglementen, vergaderend tot in het diepste detail – hoe lang het dan ook mocht duren ;-)

Spelregels
De voetbalspelregels zijn altijd de grote passie van Hans geweest. Ook in de kennis hiervan ging hij vaak tot in het allerdiepste detail. Van 1971 tot en met 1975 nam hij zelf deel aan het spelregelteam van onze scheidsrechtervereniging bij de kampioenschappen van het district Zuid 2. Met enkele onderbrekingen was hij coach van dat team van 1979 tot 2015. Onze vereniging organiseert jaarlijks een clubspelregelkampioenschap, met maandelijks een spelregeltoets op de clubavond op donderdag. Sinds 1995 sponsorde Hans op deze avonden de ‘Hansworst’, een salamiworst die verloot werd onder de deelnemers. Dit heeft hij volgehouden totdat hij de clubavonden vanwege zijn gezondheid niet meer kon bezoeken.

Moge Hans rusten in vrede.

Copyright (C) *|CURRENT_YEAR|* *|LIST:COMPANY|*. All rights reserved.

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|LIST:DESCRIPTION|**|END:IF|*

*|IFNOT:ARCHIVE_PAGE|**|HTML:LIST_ADDRESS_HTML|**|END:IF|*

Unsubscribe

*|IF:REWARDS|* *|HTML:REWARDS|* *|END:IF|*

september 09, 2020
Gepubliceerd in Spelregeltoets
Getagged onder

Spelregeltoest

april 10, 2019
Gepubliceerd in Bestuur
Getagged onder

Privacyverklaring

PRIVACYVERKLARING

Dit is de privacyverklaring van Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray, gevestigd te Horst, ingeschreven in het handelsregister van de kamer van koophandel onder nummer 40164398, hierna te noemen “de Vereniging”.

Bewust of onbewust deelt een verenigingslid persoonsgegevens met onze Vereniging. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij in deze privacyverklaring uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u hebt. Eventuele vragen kunt u stellen per e-mail aan de secretaris van de Vereniging: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In onderstaande tabel kunt u terugvinden met welk doel welke persoonsgegevens van u verzameld worden, hoelang wij deze gegevens bewaren en wie deze persoonsgegevens eventueel van ons ontvangen.

Doel

Welke persoonsgegevens

Grondslag

Bewaartermijn

Ontvangers

Onderzoeken of u lid kan worden

en

het uitvoeren van de lidmaatschaps-overeenkomst.

·   Voornaam

·   Achternaam

·   Adres

·   Geboortedatum

·   Telefoonnummer

·   E-mailadres

 

Uitvoering van de overeenkomst

Indien u lid wordt gedurende de looptijd van de overeenkomst. Indien u geen lid wordt worden uw gegevens zo snel als mogelijk verwijderd binnen 6 maanden

NVT

Ledenadministratie

·   Voornaam

·   Achternaam

·   Adres

·   Geboortedatum

·   Telefoonnummer

·   E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en tot 2 jaar daarna, daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar.

·   COVS landelijk

Versturen digitale berichten, waaronder nieuwsbrief en uitnodigingen voor activiteiten op het gebied van de arbitrage

·   Voornaam

·   Achternaam

·   E-mailadres

Uitvoering van de overeenkomst

Zolang als men aangemeld is.

NVT

Ter benadering voor een reünie of bijzondere gebeurtenis (na beëindigd lidmaatschap)

·   Voornaam

·   Achternaam

·   Adres

·   Telefoonnummer

·   E-mailadres

Toestemming

Zolang als de toestemming niet is ingetrokken.

NVT

Inning van het lidmaatschap

·   Bankrekening nummer

Uitvoering van de overeenkomst

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar

NVT

Het verrichten en versturen van (gesponsorde)

aankopen

·   Voornaam

·   Achternaam

·   Adres

·   Telefoonnummer

·   E-mail adres

·   (kleding)maat

Toestemming

Gedurende de looptijd van de overeenkomst en daarna alleen in de financiële administratie voor 7 jaar

·         Leverancier *

* in voorkomende gevallen dient een aparte verwerkingsovereenkomst gesloten te worden tussen de Vereniging 
   en mogelijke leveranciers

Verstrekking van persoonsgegevens aan derden
Zonder uw toestemming verstrekt de Vereniging uw persoonsgegevens alleen aan derden als dit noodzakelijk is voor de uitvoering van de Overeenkomst die de Vereniging met u heeft, tenzij de Vereniging wettelijk verplicht is om uw persoonsgegevens te verstrekken aan deze derden. In het geval van de Vereniging zijn uw gegevens bekend bij ons ledenadministratieprogramma. Voorts dienen wij bepaalde persoonsgegevens te delen met de landelijke organisatie van de COVS (Centrale Organisatie van Voetbal Scheidsrechters), waarbij de Vereniging is aangesloten. Dit betreft de administratie van ons ledental en de verzending van “De Scheidsrechter”, het digitale magazine van de COVS.

Inzage, correctie en verwijdering van persoonsgegevens
U hebt het recht de Vereniging te verzoeken om inzage in uw persoonsgegevens (tenzij de Vereniging op grond van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) niet gehouden is deze inzage te verschaffen) en om uw gegevens te laten aanvullen, verwijderen of af te schermen. U dient zich bij een dergelijk verzoek te identificeren. Indien u wenst dat uw gegevens verwijderd worden, zal de Vereniging deze verwijdering doorgeven aan alle andere organisaties die de betreffende gegevens van de Vereniging hebben ontvangen.

Beveiliging persoonsgegevens
De Vereniging treft passende maatregelen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies, ongeautoriseerde toegang, publicatie en onrechtmatige verwerking. Zo zorgen wij dat alleen de noodzakelijke personen toegang hebben tot uw gegevens, dat de toegang tot de persoonsgegevens afgeschermd is en dat onze veiligheidsmaatregelen regelmatig gecontroleerd worden.

Minderjarigen
Indien u zich als minderjarige als lid wenst aan te melden, dient u hiertoe expliciete toestemming van uw ouder of voogd te overleggen.

Links naar andere websites
De website kan links naar andere websites bevatten. Deze Privacyverklaring is alleen van toepassing op de website van de Vereniging. Andere websites kunnen hun eigen privacy-beleid hanteren. De Vereniging raadt u aan om voor het gebruik van andere websites altijd de betreffende privacyverklaring van die websites te raadplegen.

Wijziging van het privacy-beleid
De Vereniging past haar privacy-beleid van tijd tot tijd aan om deze up-to-date te houden. Op de website zal steeds de meest recente versie van onze Privacyverklaring worden opgenomen. De Vereniging raadt u dan ook aan de Privacyverklaring regelmatig te raadplegen. Bij belangrijke wijzigingen zal de Vereniging er alles aan doen u per e-mail en via de website te informeren.

Contactgegevens
Indien u vragen hebt over de verwerking van uw persoonsgegevens of de Vereniging wilt verzoeken tot inzage, correctie en/of verwijdering van uw persoonsgegevens, kunt u contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Pagina 1 van 2
© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray