donderdag 23 november 2017 19:18
Gepubliceerd in Nieuws

Slotavond spelregelkampioenschap 2017

Wanneer:   Dinsdag 28 november 2017, aanvang 19.30 uur
Waar:          Trefhove, Wittebrugweg 7 te Horst
Inhoud:      Afsluiting en prijsuitreiking spelregelkampioenschap 2017, met als speciale gast Ed Janssen

Ed Janssen deelt zijn ervaringen als topscheidsrechter
Op deze avond vertelt scheidsrechter Ed Janssen ons meer over zijn ervaringen met het leiden van wedstrijden op het hoogste niveau. Janssen (1971) is een zeer ervaren scheidsrechter die al sinds 2005 eredivisiewedstrijden leidt. Ook is hij official bij Champions League- en Europa League-wedstrijden. Janssen is een jongen uit deze streek: hij woont in Meijel.
Ed Janssen gaat in op de toepassing van de spelregels en dan vooral de vraag: In hoeverre heb je als scheidsrechter de ruimte om de regels naar eigen inzicht toe te passen? Hoe ga je in het veld om met mondige en kritische spelers? Ook zal hij met behulp van beelden zijn visie en ideeën met ons delen.

Wie wordt de spelregelkampioen 2017?
Op deze avond houden we ook de laatste toets van onze eigen spelregelwedstrijd. Eindelijk zal bekend worden wie de ware kampioen over 2017 is! Hierbij zijn ook weer leuke prijzen te winnen.
Voor deze avond worden alle (verenigings-)scheidsrechters, trainer-coaches, leiders, jeugdleiders van harte uitgenodigd én iedereen binnen onze regio die geïnteresseerd is in de arbitrage.

Tot ziens op 28 november..

© 2017 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray