maandag 19 november 2018 21:47
Gepubliceerd in Nieuws

Ralf Seuntjens te gast op de spelregelavond van Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray

Op dinsdag 27 november is voetballer Ralf Seuntjens te gast bij Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. De speler van de succesvolle eredivisieclub VVV-Venlo wordt geïnterviewd door Stan Verhaag.

De in Breda geboren Seuntjens (1989) speelde bij RBC, FC Den Bosch en Telstar voordat hij overstapte naar VVV-Venlo. In zijn eerste jaar werd hij topscorer van de Jupiler League (nu Keuken Kampioen Divisie) met 29 doelpunten. Het jaar erop promoveerde hij met zijn club naar de eredivisie, waar de mannen zich vorig seizoen tot veler verrassing moeiteloos handhaafden. Ook dit seizoen is VVV-Venlo prima van start gegaan.

Op 27 november gaat Seuntjens in gesprek met Stan Verhaag, scheidsrechter in de tweede klasse. Ze praten over Seuntjens carrière, het succes van VVV-Venlo, de VAR en het verschil tussen onervaren en ervaren scheidsrechters. Ook bespreken ze concrete spelsituaties aan de hand van videobeelden.

Hiervoor worden alle (verenigings-) scheidsrechters, trainer-coaches, leiders, jeugdleiders van harte uitgenodigd én iedereen binnen onze regio die geïnteresseerd is in de speler Ralf Seuntjens, VVV-Venlo en/of arbitrage. Natuurlijk krijgen zij de kans om al hun vragen te stellen aan Ralf Seuntjens.

De bijeenkomst vindt plaats in clublokaal “Trefhove” van Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray, Wittebrugweg 7 in Horst. Aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur.

© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray