april 10, 2019
Gepubliceerd in Nieuws

Paaswandeltocht op Eerste Paasdag

Op zondag 21 april 2019, Eerste Paasdag, organiseert Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray wederom de jaarlijkse Paaswandeltocht rondom clublokaal Trefhove en in de “Kasteelse Bossen” te Horst.
Deelname aan deze wandeling staat open voor jong en oud en is gratis. Het gaat om een Paaswandeltocht met diverse leuke opdrachten voor zowel volwassenen als voor kinderen. Hieraan zijn een aantal leuke prijzen verbonden.
Inschrijven en starten kan tussen 13.30 en 14.30 uur in het clublokaal “Trefhove”, Wittebrugweg 7 te Horst. Geparkeerd kan worden op de parkeerplaatsen van SV Wittenhorst aan de Wittebrugweg in Horst. De finish is in het clublokaal en ook de prijsuitreiking zal hier tussen 17.00 en 18.00 uur plaatsvinden. 
Tijdens de prijsuitreiking ontvangen alle kinderen een leuke attentie. Voor de volwassen deelnemers aan de Paaswandeltocht met het beste resultaat van de opdrachten zijn diverse leuke prijzen beschikbaar. Let wel, deze prijzen zullen alleen uitgereikt worden aan diegenen, die tijdens de prijsuitreiking in Trefhove aanwezig zijn. 
De attenties voor de kinderen worden door de Scheidsrechtersvereniging beschikbaar gesteld.

© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray