donderdag 07 juni 2018 21:12
Gepubliceerd in Nieuws

Weet (jij?) waar je staat!

Omdat de verplichte conditietest niet meer bestaat, bieden wij jullie ook nu weer de mogelijkheid om bij onze vereniging een conditietest af te leggen. Wij vinden het belangrijk om onze leden en ook andere scheidsrechters jaarlijks in de gelegenheid te stellen om zelf te kijken waar ze staan met hun conditie.

De conditietest en spelregeltoets worden gehouden op DONDERDAG 14 JUNI 2018

De conditietest wordt gehouden in de vorm van een Shuttle Run Test en/of een Cooper Test. De keuze is vrij. Beide mag ook. De vorm van beide conditietesten achten wij bij iedereen bekend.
De conditietest wordt gehouden donderdag 14 juni 2018, bij ons clublokaal “Trefhove”, Wittebrugweg 7 te Horst. De Shuttle Run Test begint om 19.45 uur, met de Coopertest wordt aangevangen om 20.30 uur. De Coopertest wordt weer gehouden op de atletiekbaan van “De Peelrunners”.
Deelname aan deze conditietest staat open voor de leden van onze vereniging, leden van onze zusterverenigingen, scheidsrechters die niet lid zijn van de COVS, verenigingsscheidsrechters, en overige KNVB-officials. Men mag zelf kiezen aan welke test men wil deelnemen, de echte fanaten mogen natuurlijk ook beide conditietesten afleggen. Iedere deelnemer mag uiteraard ook meedoen aan de aansluitende spelregeltoets veldvoetbal. De spelregeltoetsen kunnen worden gemaakt vanaf 21.15 tot 22.30 uur in ons clublokaal. Rond 22.00 uur zullen de antwoorden gegeven worden met een duidelijke uitleg.

Om het geheel nog aantrekkelijker te maken, zal onder de deelnemers aan de conditietest na afloop een aardig prijsje worden verloot. Hierbij geldt dat deze prijzen alleen verloot worden onder de, op het moment van loting, nog aanwezige deelnemers.

Inschrijven voor de conditietest alleen bij het bestuur, of per e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

© 2017 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray