december 04, 2023
Gepubliceerd in Nieuws

Laatste wedstrijd van Vivian Peeters

Vivian_Peeters.png

Vivian fluit haar allerlaatste wedstrijd, de vrouwenteams van PSV tegen AJAX, op zaterdag 9 december om 14.00 uur, op PSV Campus de Herdgang in Eindhoven.

Wie haar nog eenmaal in actie wil zien, grijp je kans: PSV Eindhoven: Tickets

Degene die de wedstrijd bezoekt en een ticket koopt, mag € 5,00 declareren bij de penningmeester van onze vereniging

Voor degenen die Vivian misschien niet zo goed kennen:
In 1998 is zij begonnen als scheidsrechter bij de KNVB, en vanaf dat moment is zij ook lid van onze vereniging. Op zeer jonge leeftijd was zij een van de eerste vrouwelijke scheidsrechters in het mannenvoetbal, iets waar destijds nog niet iedereen voor open stond. Altijd doorgezet, en actief op zowel landelijk (mannenvoetbal) als internationaal (FIFA vrouwenvoetbal) hoog niveau. Een prestatie waarop wij als vereniging trots mogen zijn.

augustus 12, 2023
Gepubliceerd in Nieuws

COVS Horst-Venray Nieuwsbrief 7

Er is weer een gloednieuwe nieuwsbrief boordevol berichten! Bekijk hem hier.

De organisatie van het disctrictskampioenschap spelregels in Zuid II was dit jaar in de handen van de COVS-vereniging Horst-Venray. Vijf verenigingen waren op vrijdagavond 14 april afgereisd naar het clubgebouw Trefhove in Horst om te bepalen wie de beste spelregelkenners zijn van Zuid II. De groep Helmond had zelfs twee spelregelteams afgevaardigd.

De wedstrijdleiding was in handen van enkele afgevaardigden van de Landelijke Commissie Spelregels (Dick Visser en Tjitte Ploegstra) met ondersteuning van de heer Jack Heldens, bestuurslid van Horst-Venray. Nadat iedereen was ontvangen met koffie en de gebruikelijke Limburgse vlaai, werd de wedstrijd om 19:30 afgetrapt door Stan Verhaag, de voorzitter van Horst-Venray. Hierna was het de beurt aan de wedstrijdleiding om in het kort het programma uit te leggen. Het door de LCS samengestelde vragenpakket bestond uit 10 meerkeuze vragen, 5x 3-goed 3-fout, 10 quizvragen en 2 rondes van elk 10 beeldvragen. Dat de LCS het de deelnemers niet makkelijk had gemaakt, bleek wel uit het feit dat op de gehele avond er maar één vraag was die op een 100% score kon rekenen. Bij alle andere vragen was er elke keer wel een aantal deelnemers dat niet het juiste antwoord gaf. De avond kende een voorspoedig verloop en maar bij één van de beeldvragen ontstond er enige discussie over de situatie waarna er werd besloten om deze te vervangen door een reservevraag.

Nadat alle rondes gespeeld waren, kon de wedstrijdleiding snel de eindstand bepalen en na een korte pauze werden de prijzen uitgereikt door voorzitter Stan Verhaag. Toen hierna de scores van alle deelnemers werden getoond op het scherm, merkte de heer Jo Oppers (Boxmeer) op dat er mogelijk een fout was gemaakt in de berekening. Nadat de wedstrijdleiding nogmaals de scores had gecontroleerd, moest deze met het schaamrood op de kaken toegeven dat de heer Oppers gelijk had. Na correctie van de fout bleek dat de teams van Roermond en Horst-Venray evenveel punten hadden behaald en er dus een barrage nodig was om te bepalen welk team kampioen zou worden. In de barrage nam Jan Tielen (Horst-Venray) het op tegen Danny van Riet (Roermond) en beiden wisten het nog lang spannend te houden. Na het beantwoorden van de eerste barragevraag was er geen duidelijke winnaar en was er een tweede barragevraag nodig om te bepalen welke vereniging Zuid II mag vertegenwoordigen op de landelijke spelregelkampioenschappen. Met een miniem verschil was het uiteindelijk Jan Tielen die de tweede vraag ietsje beter beantwoorde dan Danny van Riet, waardoor uiteindelijk Horst-Venray werd uitgeroepen tot winnaar en Roermond een keurige tweede plaats behaalde. Danny mocht overigens wel de prijs voor de beste individuele deelnemer in ontvangst nemen. Met een score van 106 punten was hij de beste spelregelkenner van de avond. Van de zaaldeelnemers was Jack Heldens de beste. Met een puntenaantal van 105 had hij van alle deelnemers (team en zaal) een keurige tweede plaats gehaald.

Team_Horst-Venray.png

maart 11, 2023
Gepubliceerd in Nieuws

COVS Horst-Venray Nieuwsbrief 6

Er is weer een gloednieuwe nieuwsbrief boordevol berichten! Bekijk hem hier.

januari 04, 2023
Gepubliceerd in Nieuws

Theo Krebbers gehuldigd door KNVB

 

Theo Krebbers gehuldigd door KNVB

Voorafgaand aan de wedstrijd Nederland-België op 25 september heeft de KNVB Theo Krebbers in het zonnetje gezet. Theo was jarenlang actief als districtsconsul. Voor zijn inzet heeft de KNVB hem beloond en bedankt met een Gouden Speld. Theo, zeer zeker verdiend en van harte gelukgewenst!

 Theo_Krebbers_speld1.jpg

 

Theo Krebbers speld2

 

Onze nieuwsbrief is weer verschenen (31 oktober), met heel veel aandacht voor ons 90-jarig jubileum. En nog veel meer!'

Kijk hier 

Burgemeester Leontien Kompier van de gemeente Venray reikte op zaterdag 17 september een koninklijke onderscheiding uit aan Piet Hanen uit Venray en Chrit Joosten uit Overloon. Dit deed zij tijdens de festiviteiten rondom het 90-jarig bestaan van scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. Zowel Hanen als Joosten is benoemd tot ridder in de Orde van Oranje-Nassau.

Piet Hanen heeft al jaren een vaste plek in het verenigingsleven, binnen én buiten de gemeente Venray. Hij levert als voormalig scheidsrechter een actieve bijdrage aan hun werk door hen te coachen. Hij is inmiddels 27 jaar bestuurslid bij de scheidsrechtersvereniging. Ook begeleidde hij een zaalvoetbalteam en een veteranenelftal van SV Venray.

Voor de Koninklijke Nederlandse Voetbalbond (KNVB) is Hanen onder andere actief als rapporteur, praktijkbegeleider en commissielid. Ook voor de Centrale Organisatie van Voetbal en Scheidsrechters (COVS) vervult hij diverse taken op regionaal en landelijk gebied. Voor zijn inzet heeft hij zowel van de KNVB als van de COVS onderscheidingen ontvangen.

Chrit Joosten verricht 41 jaar vrijwilligerswerk voor diverse organisaties. Voor de KNVB is hij onder andere actief als scheidsrechter en het aanstellen van scheidrechters, rapporteur, commissielid van diverse werkgroepen, praktijkbegeleider scheidsrechter en coach. Eveneens is hij waarnemer bij het ontwikkeltraject scheidsrechters. Voor zijn inzet ontving hij in 2004 van de KNVB de zilveren waarderingsspeld. Sinds 1985 is Joosten tevens een actieve vrijwilliger bij scheidsrechtersvereniging Horst-Venray. Hij was negentien jaar bestuurslid van 1985 tot 1988, van 1991 tot 2004 en in 2013. Daarnaast was hij 29 jaar actief in diverse commissies en tot op heden is hij nog lid van de spelregelcommissie.

Van 2010 tot 2015 was hij bovendien lid van het redactieteam van Boxmeerse Lokale Omroepstichting Regionale Televisie (BLOS RTV is nu Omroep Land van Cuijk). Hij was programmamaker, interviewer en editor. Vanaf 2017 is Chrit Joosten tevens bestuurslid van gemeenschapshuis De Pit in Overloon. Daarnaast is hij als beheerder het aanspreekpunt en coördinator van de medewerkers en vrijwilligers.

juli 20, 2022
Gepubliceerd in Nieuws

Gloednieuwe nieuwsbrief 20-7-2022

Er is weer een gloednieuwe nieuwsbrief boordevol berichten! Bekijk hem hier.

juli 17, 2022 Geschreven door
Gepubliceerd in Evenementenborden

Evenementenborden

Download PDF
BEHEER EVENEMENTENBORDEN OP DE STELLINGEN IN HORST EN SEVENUM.

Hieronder treft u een aantal regelingen en voorwaarden aan die wij hanteren t.w.

 • Opslaglocatie wordt Boomsweg 2, 5962 NB Melderslo.
  Contactadres is Fam.v.d Pasch, Meldersloseweg 134, 5962AA Melderslo. Tel.no. 077-3982053
 • Tijdstip brengen en ophalen borden alléén op donderdag tussen 15.00 en 19.00 uur.
 • Brengen van de evenementenborden uiterlijk 3 weken vóór de activiteit.
 • Ophalen van de evenementenborden binnen 2 weken ná de activiteit.
 • Aanmelden bij voorkeur bij Jeu Verhaegh Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mobiel 0615284356 en betaling direct bij aanmelding van de te plaatsen borden.
 • Bij aanmelding vermelden op welke locaties de borden geplaatst dienen te worden.
  Voormalige Gem. Horst: Stationsstraat-Venrayseweg-Vijverlaan-GasthuisstraatCrommentuynstraat.
  Voormalige Gem. Sevenum:
  Horsterweg-Steinhagenstraat-De Steeg-v.VlattenstraatPak.Toverland-Evenemententerrein.
 • Betaling dient te geschieden op NL56 RABO 0128 1815 40 t.n.v. C.O.V.S. HORST-VENRAY onder vermelding van soort activiteit en datum van activiteit.
 • Het te betalen bedrag is € 35,- voor alléén plaatsing in voormalige gemeente Horst of alléén in de voormalige gemeente Sevenum.
 • Indien in de voormalige gemeente Horst en ook in de voormalige gemeente Sevenum borden geplaatst dienen te worden is het tarief € 70,- ongeacht het aantal borden.
 • Bij niet tijdige betaling zullen de borden niet geplaatst worden door de Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o.
 • De Scheidsrechtersvereniging Horst-Venray e.o. is niet de eigenaar van de evenementenborden. Derhalve dient de betreffende vereniging/instantie zelf zorg te dragen voor de verzekering van hun evenementenborden tijdens de periode van opslag en plaatsing voor eventuele opslagschade door brand etc. en vernieling door vandalisme en/of beschadiging van stelling en borden vanwege mogelijk aanrijding door verkeersdeelnemers.


VERVAARDIGEN VAN NIEUWE BORDEN

De maten waaraan de borden dienen te voldoen zijn: lengte 220 cm - breedte 37 cm - dikte 2 cm
De borden dienen van duurzaam, weerbestendig plaatmateriaal gemaakt te zijn.
Dit materiaal mag niet te licht van gewicht zijn (i.v.m. klapperen in de stellingen) en niet te zwaar van gewicht. (i.v.m. tillen door onze vrijwilligers bij plaatsing en weghalen)
Zorg ervoor dat 10 cm links en rechts van het bord geen belettering staat, omdat dit gedeelte in het profiel van de stelling valt en dus onzichtbaar is. Beide zijden van de borden kunnen beletterd worden. Voor het beletteren kun je bij “van Issum Media” in Horst terecht.

 


secretariaat Burg. Esserstraat 70 5801 EB VENRAY telefoon 06-34276068
e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. internet www.covshorstvenray.nl bank NL56 RABO 0128 1815 40

Pagina 1 van 5
© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray