zondag 03 maart 2024 23:38
Gepubliceerd in Nieuws

Clubspelregelkampioenschap COVS Horst-Venray e.o. 2024

In principe bestaat elke eerste donderdag van de maand, na de training, tussen 21.00 en 22.00 uur de gelegenheid tot het deelnemen aan de spelregeltoets veldvoetbal. Zijn er in een bepaalde maand andere clubactiviteiten, waar een spelregeltoets gehouden wordt, dan kan de eerste donderdag vervallen. Dit is ook van toepassing indien ons clublokaal op de eerste donderdag van de maand gesloten is. De datum van elke spelregeltoets wordt bekendgemaakt op het prikbord in “Trefhove” en via de website van COVS Horst/Venray. Er worden 9 toetsen per kalenderjaar gehouden.

Men moet aan minimaal 6 toetsen hebben deelgenomen om in aanmerking te komen voor het clubkampioenschap. Per toets kunnen maximaal 50 punten gescoord worden. Een toets bestaat uit 10 vragen. Ieder goed antwoord levert 5 punten op. De punten van max. 7 toetsen tellen mee in de eindscore.

Voor iedere toets die gemaakt wordt op de juiste datum in “Trefhove” kunnen 10 extra bonuspunten gescoord worden indien de dan getoonde beeldvragen (± 21.30 uur) juist beantwoord worden (5 punten per goed beantwoorde beeldvraag). Deelname aan de spelregelavond kan 50 extra bonuspunten opleveren (25 punten per goed beantwoorde beeldvraag) voor het Clubspelregelkampioenschap. De bonuspunten van alle toetsen tellen mee in de eindscore, dus ook de bonuspunten van de mogelijk afgevallen toetsen.

Het is mogelijk om een gemiste toets in te halen, dit moet echter gebeuren voordat de volgende toets plaats vindt. Hiervoor blijven enkele formulieren in “Trefhove” liggen. Het antwoordstrookje kan in de daarvoor bestemde bus worden gedeponeerd.

Verder is er de mogelijkheid om de toets te maken via de website van COVS Horst-Venray e.o: http://www.covshorstvenray.nl. Inzenden antwoorden per mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Men heeft dan uiteraard geen recht op bonuspunten.

Behalve de Clubkampioen-Wisselbeker worden ook enkele leuke prijzen beschikbaar gesteld. De nummers 1 t/m 5 zullen in elk geval een prijs ontvangen. Deze prijzen zullen uitsluitend op de spelregelavond worden uitgereikt. De wisselbeker wordt op de jaarvergadering uitgereikt. Bij gelijke stand wint de deelnemer met de hoogste gemiddelde score per toets (het totaal van alle behaalde punten excl. de bonuspunten gedeeld door het aantal gemaakte toetsen). Is dit mogelijk ook gelijk dan zal op de spelregelavond een beslissing worden verkregen door het stellen van een of meerdere extra mondelinge vragen.

De leden van de spelregelcommissie en de spelregeldocenten van de KNVB zijn uitgesloten voor het spelregelkampioenschap. Bij eventuele onduidelijkheden of geschillen beslist de spelregelcommissie.

Schema clubspelregelkampioenschap 2024 te Trefhove;

7-3-2024

Spelregeltoets 1

25-3-2024

spelregeltoets 2 (jaarvergadering)

4-4-2024

spelregeltoets 3

2-5-2024

spelregeltoets 4

6-6-2024

spelregeltoets 5

5-9-2024

spelregeltoets 6

3-10-2024

spelregeltoets 7

7-11-2024

spelregeltoets 8

26-11-2024

Slotavond spelregeltoets 9 (max.50 bonuspunten) prijsuitreiking

De spelregelcommissie:

Chrit Joosten

Jack Heldens

Piet Hanen.

© 2020 Scheidsrechtersvereninging Horst-Venray